Activiteiten

Onze vereniging kenmerkt zich door leuke live activiteiten. Waaronder wandelingen, clubmatches en keuringen. Heb je leuke ideeën of tips, neem dan contact op met de secretaris. E-mail: secretaris@vlecs.nl

Zondag 4 juni 2023 KampioenschapsClubMatch

Zondag 4 juni 2023 organiseerden we weer onze jaarlijkse KampioenschapsClubMatch. Ook dit jaar werd deze dag weer gehouden in ’t Zoetzand te Beusichem.  Het aantal inschrijvingen was weer geweldig ( 62 inschrijvingen en 5 aankeuringen). Debbie Grice heeft de keuringen gedaan en Susan Young de aankeuringen. Zij waren beiden zeer tevreden over de kwaliteit van de honden.

Lees meer over de KCM en de showuitslagen

Zondag 12 februari Nieuwjaarswandeling

Zondag 11 september Familiedag

Zondag 22 mei Kampioenschapsclubmatch

De voorbereidingen voor de Kampioenschapsclubmatch welke gehouden wordt op zondag 22 mei in ’t Zoetzand te Beusichem zijn weer in volle gang. U kunt al inschrijven voor de KCM of om uw hond te laten aankeuren. Voor de show geldt dat er maximaal 70 honden kunnen deelnemen, voor het aankeuren is er geen limiet. Om aan te keuren dient uw hond minimaal 1  jaar oud te zijn op de dag van de aankeuring. De inschrijving sluit, zowel voor de show als voor de aankeuring op 8 mei. 
De keurmeester voor dit jaar is Mrs. Maria-Luise Doppelreiter uit Oostenrijk. 

LET OP !   VOL=VOL en na sluitingsdatum worden aanmeldingen niet meer verwerkt.
VLECS leden mogen 5 euro per ingeschreven hond in mindering brengen.
Mochten er nog vragen zijn neem dan contact op met Margriet Knapper-Kersten e-mail: penningmeester@vlecs.nl 

Download hier het inschrijfformulier KCM 2022
Download hier het aankeurformulier 2022
Download hier de uitnodiging KCM 2022

Aankeuring op zondag 6 maart 2022

De VLECS organiseert weer een aankeuring. Zowel leden als niet-leden van de VLECS kunnen hun hond(en) laten aankeuren.  
De aankeuring vindt plaats op 6 maart 2022 van 13.00 – 16.00 uur.  De keurmeester voor deze aankeuring is mevrouw Wilma Strijbos.  
De kosten voor VLECS-leden bedragen € 25,00 per hond en voor niet-VLECS-leden € 50,00 per hond.

Het adres is DOG CENTER, Puttenweg 116, 5813 BD Ysselsteyn (bij Venray, de afslag op de N227 bij hectometerpaaltje 41,9). 

Wilt u uw hond(en) laten aankeuren, laat het ons dan weten vóór 27 februari 2022. U kunt formulier aankeuren hier downloaden en invullen en tegelijkertijd het verschuldigde bedrag overmaken op onze rekening. Daarna laten wij u via een e-mail weten hoe laat u verwacht wordt. Het aankeuren gebeurt volgens de dan geldende RIVM-regels ten aanzien van Corona.