Activiteiten

Onze vereniging kenmerkt zich door leuke live activiteiten. Waaronder wandelingen, clubmatches en keuringen. Heb je leuke ideeën of tips, neem dan contact op met de secretaris. E-mail: secretaris@vlecs.nl

Zondag 28 april 2024 Kampioenschapsclubmatch

Zondag 28 april 2024 organiseren we onze jaarlijkse Kampioenschapsclubmatch, met titel Clubwinnaar. Beste reu en beste teef winnen een dubbel CAC! Keurmeester is mr. Paul Carpenter. De KCM 2024 wordt wederom gehouden in Dorpshuis ’t Zoetzand te Beusichem. Ook organiseren we een aankeuring. Meld je nu aan, de inschrijving voor zowel KCM als aankeuring sluiten op zondag 14 april 2024.

Download de uitnodiging en de inschrijfformulieren en meld je aan:

Zondag 7 september 2024 Familiedag

Op zondag 7 september organiseren we onze VLECS Familiedag. Een dag waar van alles te doen is voor onze cockers en de baasjes. Keuringen, trimsessies, coordinatieactiviteiten en agility, maar uiteraard ook elkaar ontmoeten! En natuurlijk kunnen de honden ravotten en rennen in de prachtige bossen nabij Bospaviljoen ’t Leesten in Ugchelen.

27 t/m 29 september 2024: Cocker Agility Championship

2024 International Cocker Agility Championship in Nederland
In 2024 zal onder auspiciën van de VLECS het International Cocker Agility Championship plaatsvinden van vrijdag 27 tot en met zondag 29 september in Manege ‘t Oale Spoor in Hellendoorn. Iedereen die graag een kijkje komt nemen is uiteraard van harte welkom! En voor de agility liefhebbers: meer info en aanmeldingsmogelijkheden volgen zo snel mogelijk.