VLECS

Vereniging voor de Liefhebber van de Engelse Cocker Spaniël

Opgericht februari 2011


Terug naar albumlijst

Foto's divers KCM 2015

Op 17 mei 2015 vond in Beusichem alweer de derde Kampioensclubmatch van VLECS plaats. Met 57 ingeschreven cockers kijken we terug op de meest succesvolle editie van de clubmatch in de jonge historie van onze vereniging. Een bonte stoet kleurrijke en karaktervolle spaniels werd geshowd. 

Supertrots zijn we op de breedte van het deelnemersveld; doorgewinterde exposanten en liefhebbers die voor de eerste keer meededen, wisten hun weg te vinden naar Beusichem. We hebben geweldige prestaties gezien, ook van de menselijke ‘puppy’s’. Er waren verschillende kids die samen met hun cocker van de kind-hond show een waar spektakel maakten.

 

De clubmatch werd opgeluisterd met activiteiten in het kader van de Dag van de Hond, die dit jaar in het teken stond van ‘sport en spel’. Bezoekers en exposanten konden met hun hond ‘ruiken’ aan behendigheid, en diverse denkspelletjes uitproberen. Nikky Goes gaf een instructie over doggydance met haar honden.

We hopen dat iedereen heeft genoten, ook de deelnemers die dit jaar niet in de prijzen zijn gevallen. De wetenschap dat de eigen cocker de liefste, de mooiste, de pluizigste, de meest glanzende, de intelligentste en de schattigste is, is toch het allerbelangrijkste gegeven.

De organisatie dankt alle sponsoren, exposanten, standhouders, maar bovenal alle vrijwilligers, zonder wiens inzet deze dag niet mogelijk was geweest.

 

Diverse foto's van de Kampioenschapsclubmatch met dank aan Lenie van Hulst; Atelier Vivaldi